De geschiedenis van bieten beslaat meer dan 2000 jaar. Deze wortelgewas is de meest voorkomende onder de groentegewassen. In gedroogde vorm kan het lange tijd worden bewaard. Het gebruik is vergelijkbaar met het gebruik van verse wortelgewassen. Zoals elk gedroogd product, herstelt het snel zijn eigenschappen wanneer het in contact komt met vloeistof.
Gebruik voor
Soepen, sauzen, vlees, marinades, gevogelte gerechten, rijst- en groentegerechten.
Smaak
zoet
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 9,0
Vetten (g / 100g)… 0,5
Koolhydraten (g / 100g)… 54
Energiewaarde (kcal / 100g)… 260
Groene boekweitkiemen passen goed bij alles wat groen is! Bijvoorbeeld, met kruiden, avocado, komkommer, selderij. Door gekiemde boekweit in je dagelijkse voeding op te nemen, verkrijg je een sterke immuniteit, een goede gezondheid, een gevoel van lichtheid en een uitstekende stemming.
Gewicht: 600 g
Kwaliteitsindicatoren:
Herkomst Rusland
• Schoonheid: niet minder dan 96%
• Vochtigheid: minder dan 10%
• Kleur: Goudbruin
• Altijd verse koriander, oogst van het actuele jaar
Verpakking:
25 kg zakken
Verzendvoorwaarden: CIF, CFR, FOB, FCA
Verzending vanuit haven: Haven van Novorossiysk
Betalingsvoorwaarden: TT, 20% vooruitbetaling en saldo 80% na scans van verzenddocumenten
MOQ (minimale bestelhoeveelheid): 1x40ft = 22 metrische ton
Anijszaad - een specerij die in de vroege middeleeuwen naar Europa werd gebracht en snel populair werd in de keuken. Priesters en genezers van oude beschavingen waardeerden de zaden van anijs - waarvan de geneeskrachtige eigenschappen soms als wonderen werden aangeduid. In de keuken worden alle delen van anijs in alle mogelijke vormen gebruikt. Anijszaad wordt aan marinades toegevoegd om ze een heldere smaak te geven. Als je ze mengt met laurierblad en kaneel, krijg je een uitstekende huisgemaakte kruidenmix voor koude vleesgerechten.
Eiwitten (g / 100g): 18,0
Vetten (g / 100g): 16,0
Koolhydraten (g / 100g): 35,0
Energiewaarde (kcal / 100g): 360,0